Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tervezési támogatás

Tervezési támogatás

Tervezési támogatásara van szüksége? Tekintse meg, hogy milyen rendszerek esetében nyújtunk ilyen szolgáltatást.

Esővízszikkasztás-tárolás tervezés

Mind a zöldövezetekben (kertekben, parkokban stb.), mind a járműforgalommal érintett területek (utak, parkolók, automosók stb.) burkolatán keletkezett csapadék szikkasztása és átmeneti tárolása megoldható a rendszereinkkel. A projektek hibátlan megvalósításához – többek között – részletes és pontos gyártmánytervek elkészítésével járulunk hozzá.

                                                                                                            A szikkasztásra vagy tárolásra rendelkezésre álló felület (tető, burkolat stb.) nagyságának, valamint a talaj szikkasztási kapacitásának figyelembe vételével kiszámítható a szükséges esővíztároló vagy -szikkasztó rendszer térfogata. 

A fent említett kalkuláció elvégzése mellett, a beépítési hely adottságainak függvényében – tekintettel a mezőre ható terhelések nagyságára – elkészítjük a legoptimálisabb rendszer gyártmánytervét.


A tervek elkészítése után komoly energiát fordítunk a kivitelezési szakaszban partnereink támogatására. Beépítési útmutatónk mellett tapasztalt tervezőmérnökeink az építkezés helyszínén is rendelkezésre állnak, legyen szó kooperációról vagy rendszereinkkel kapcsolatos problémamegoldásról.

Tervezési támogatásra van szükséges? Vegye fel szakértő kollégánkkal a kapcsolatot!